Tanja Jess heeft niks met boyband

Charly Luske is vol enthousiasme aan het repeteren geslagen voor het optreden met de gelegenheidsboyband van Linda de Mol, maar zijn vrouw Tanja Jess snapt de lol ervan niet. “Zij snapt echt niet waarom ik het leuk vind”, zegt hij in een interview met het AD.

Samen met Ron Link, John Williams en Louis Talpe treed Charly zondag voor één keer op als boyband, speciaal voor het Kippenvelconcert van Linda de Mol in de HMH. “Toen ik het aan Tanja vertelde, verzuchtte ze: ‘Was je daar niet al heel lang klaar mee?’ Ja, die tijd heb ik afgesloten, maar ik kan om mezelf lachen. Dit doen we echt met een vette knipoog.”

De 34-jarige Charly zong als tiener in de boyband Velvet. Zondag zullen de vier mannen een combinatie van hits van bekende boybands uit de jaren 90 zingen en bijbehorende dansjes uitvoeren. Ook Priscilla, de vriendin van John kan de eenmalige band moeilijk serieus nemen. “Ze komt bij het optreden wel kijken. Om me te steunen, maar ook zeker om me uit te lachen”, aldus John, die zich zelf zenuwachtig maakt voor de show. “Ik ben zo blij als het weer voorbij is, die 5 minuten zweten op het podium. Dan ga ik aan het bier. Nu al zin in.”

John Williams vervangt Daniel Boissevain, die eigenlijk onderdeel van de boyband zou zijn. Behalve het viertal treden onder meer Marco Borsato en Ben Saunders op bij het concert, dat wordt georganiseerd ter gelegenheid van de 100e editie van het tijdschrift LINDA.

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten