Tweede kindje Peaches op komst

Peaches Geldof is weer zwanger. De dochter van muzikant Bob Geldof is in verwachting van een zoontje, onthult ze aan Hello!.

Peaches (23) is nu drieënenhalve maand zwanger. Het ongeboren jochie heeft alvast de naam Phaedra gekregen. “Die naam komt uit een eeuwenoud Grieks toneelstuk”, legt ze uit. “Maar hij zit ook in een liedje waar mijn man Tom en ik allebei gek op zijn, Some Velvet Morning van Lee Hazlewood.”

Peaches is sinds september getrouwd met Thomas Cohen. Ze beviel in april van haar eerste kind, zoon Astala. “Toen ik erachter kwam dat ik zo snel alweer zwanger was, schrok ik me een hoedje”, vertelt de journaliste/presentatrice. “Tom was zo blij. Hij geniet enorm van het vaderschap en kan het zo goed vinden met Astala.”

“Ikzelf was wel even in paniek, maar Tom bleef er zo relaxed onder en hij steunde me enorm. Daardoor verdwenen mijn twijfels als sneeuw voor de zon”, zegt Geldof. “Ik stel me voor hoe mijn twee jongens samen opgroeien en de beste vrienden zijn. Het is fantastisch dat Astala straks samen met Phaedra kan spelen.”

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten