Tyra veilt stageplek

Voor wie altijd al koffie heeft willen halen voor Tyra Banks, is er nu een kans. Het voormalige topmodel veilt een stageplek bij haar bedrijf Tyra Banks Company in New York. De gelukkige stagiair mag 3 uurtjes onderzoek doen en brainstormen met Tyra’s personeel én Tyra zelf ontmoeten.

Tegenover het halve dagje zwoegen staat duidelijk geen stagevergoeding en kwalificaties zijn niet belangrijk. De enige voorwaarde is een leeftijd van tussen de 13 en 25 jaar. De hoogste bieder wordt aangenomen. De veilingmeesters van Charitybuzz schatten de waarde van de felbegeerde stageplek in op 3500 dollar.

Voor dat bedrag is een ontmoeting met Tyra niet eens gegarandeerd. Als ze het op de afgesproken dag toch te druk heeft, dan mag de stagiair even via Skype met haar kletsen, zo melden de kleine lettertjes. Een gesigneerde foto is wel inclusief.

Bieden kan nog tot 30 oktober. De opbrengst van de veiling gaat naar Tyra’s eigen liefdadigheidsorganisatie TZONE, waarmee zij kampen voor tienermeisjes organiseert met als doel hun zelfvertrouwen te vergroten. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten