Victoria wil terug naar Engeland

De geruchten gaan al langer, maar lijken nu echt serieus te worden: de Beckhams gaan terug naar Groot-Brittanië. En ze wachten niet tot David’s contract bij zijn voetbalclub LA Galaxy afloopt. Victoria verhuist liever vandaag dan morgen.

Er werd even gespeculeerd dat David een transfer zou maken naar de Franse club Paris Saint-Germain, maar in januari tekende hij een 2-jarig contract bij LA Galaxy. De reden: stabiliteit voor zijn gezin. “Mijn familie en ik zijn ontzettend blij en gesetteld in Amerika, wij kijken er naar uit langere tijd hier door te brengen.”

Maar tijden zijn veranderd en de middenvelder liet niet voor niks een clausule in zijn contract opnemen om eerder weg te kunnen gaan. “Hij zal wel aanbiedingen krijgen van Europese clubs”, zegt een bron tegen Hello! Magazine. “En hij heeft duidelijk gemaakt dat als het aanbod goed is, hij terug wil verhuizen.” Volgens vrienden van de Beckhams zal de komende weken duidelijk worden welke kant het opgaat. Victoria oppert in ieder geval voor verhuizen.

Victoria en David verhuisden in 2007 naar Los Angeles met hun zoons Brooklyn (13), Romeo (10) en Cruz (7). In 2011 zag Harper Seven het levenslicht in Los Angeles. Het eerste dochtertje van het koppel is daardoor officieel een Amerikaans staatsburger, in tegenstelling tot haar grotere broers.

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten