VP Joe Biden in komedieserie

De Amerikaanse vice-president Joe Biden speelt binnenkort zichzelf in de comedyserie Parks and Recreation. Hij heeft een ontmoeting met de door Amy Poehler gespeelde Leslie Knope, die smoorverliefd is op de vice-president.

Volgens Entertainment Weekly werden de opnamen in het Witte Huis in juli gemaakt. Het was gemakkelijker om Biden over te halen dan de makers van de serie hadden verwacht, vertelt producent Michael Schur. “Zijn medewerkers zijn dol op de serie, en we hoorden dat hij er zelf ook naar heeft gekeken met zijn vriendin en de show leuk vond.”

De aflevering met Biden mocht pas na de presidentsverkiezingen worden uitgezonden. “Anders zouden we reclame maken voor één van de kandidaten.”

De scène met Biden duurt nog geen minuut. “Het gaat er vooral om dat ons hoofdpersonage haar held in levende lijve ziet”, zegt Schur. “Leslie gedraagt zich zoals je zou verwachten: ze gaat giechelen en maf doen als ze hem ontmoet.” De aflevering van Parks and Recreation met de vice-president wordt volgende week in de VS uitgezonden. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten