Within Temptation wilde stoppen

Het had niet veel gescheeld of Within Temptation had eind 2007 een punt achter hun succesvolle carrière gezet. Dat vertelt zangers Sharon den Adel in dagblad Sp!ts.

“We hadden zo ontzettend veel getourd, kort achter elkaar in een aantal verschillende landen. Dat heeft ons echt zowat de das omgedaan. We kwamen bijna vechtend de tourbus uit en hebben elkaar toen ruim een half jaar bijna niet gezien. Een aantal bandleden stond toen wel op het punt om er helemaal mee te stoppen.”

“Daar hebben we van geleerd dat je soms gewoon even een tijdje pauze moet nemen om iedereen weer op adem te laten komen. Maar verder is het nooit meer ter sprake gekomen. We prijzen ons juist heel gelukkig dat we zo’n goeie groep mensen hebben verzameld om dit werk mee te kunnen doen. Het voelt helemaal niet alsof we al vijftien jaar bezig zijn; het is zo’n geweldige achtbaanrit geweest.”

De band heeft wel al plannen voor de toekomst. “Al kijken we nooit verder dan een jaar of vijf vooruit, maar voor die periode zijn er al wel wat plannen. Zo zouden we best in een aantal Europese landen op tournee willen met een show zoals we die nu in Nederland doen; veel van onze nummers in een nieuw jasje met hulp van een klassiek orkest. En we zijn bezig een speelfilm te laten maken van het stripverhaal van ons laatste album The Unforgiving. Er ligt al een geweldig script klaar, dus daar willen we de komende tijd veel energie in gaan steken.”

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten