Zanillya zingt over haar vader

Na een bewogen jaar komt vrijdag Zanillya Farrell haar eerste officiële single uit. Het nummer heet ‘Voetstappen‘ en gaat over het verlies van haar vader, dat laat de zangeres aan Shownieuws weten. In het nummer vertelt ze niet alleen hoe ze haar vader mist, maar ook over alle randzaken die kwamen kijken bij zijn overlijden.

Toen Zanillya in 2011 besloot zich in te schrijven voor  De Grote Prijs Van Nederland was zij kort hiervoor plotseling haar vader Bobby Farrell verloren. Mentaal volledig gefocust op de talentenjacht, verdrong zij haar verdriet door zich te storten op haar carrière.

Met resultaat, want enkele maanden later won zij niet alleen de prestigieuze Grote Prijs als eerste vrouwelijke hiphopartiest, maar bleef zij ook media als 3FM, De Wereld Draait Door en Zo Raymann niet onopgemerkt. Onlangs werd zij nog uitgeroepen tot één van de 400 meest succesvolle en inspirerende vrouwen van 2012 door het blad Viva.

Pas toen het rookgordijn van persoonlijk succes langzaam maar zeker optrok, kwam het verlies van haar vader echt binnen. Zanillya belandde na zijn overlijden in een achtbaan van emoties en ervaringen. Ze schreef deze van zich af wat resulteerde in het persoonlijke, openhartige nummer ‘Voetstappen’.

Met het nummer hoopt de hiphopartieste niet alleen haar vader te eren, maar ook luisteraars te inspireren en raken. Een periode van rouwen en verwerken wordt symbolisch afgesloten met de release van haar debuutsingle.

iTunes: https://itunes.apple.com/nl/album/voetstappen-single/id575553113

Bekijk de reacties (0)