‘Zelfmoordtoezicht Kate-grap DJ’s’

De twee radio-DJ’s die een telefoongrap uithaalden met medewerkers van het ziekenhuis waar Kate Middleton verpleegd werd, staan momenteel onder zelfmoord-toezicht. Dat bericht The Daily Star. Jacintha Saldanha, een van de verpleegkundigen die in de grap trapten, pleegde in de nasleep van de grap zelfmoord.

DJ’s Mel Craig en Michael Christian zijn niet ontslagen, maar het programma is voorlopig van de zender gehaald. Volgens de directeur van de radiozender waarvoor ze werken, zijn zij ook slachtoffers van het hele gebeurde.

De twee zijn ondergedoken en staan onder behandeling. The Daily Star schrijft dat vrienden zich zorgen maken om Mel. Ze zijn bang dat zij zich iets aandoet. Haar vader heeft geen idee waar zijn dochter nu is. Mogelijk worden de DJ’s gehoord door de Britse politie die de zaak onderzoekt.

Man van de verpleegster
De echtgenoot van Jacintha Saldanha heeft volgens RadarOnline op Facebook laten weten “totaal kapot” en “intens bedroefd”  te zijn door het “tragische overlijden” van zijn vrouw. Zij wordt in India begraven.

Kate en William
Het koninklijk paar zegt in een verklaring “zeer bedroefd”  te zijn door het gebeurde en de tragische dood van de verpleegster. Zij hebben geen klacht ingediend over het telefoontje van de radiomakers. “Hun gedachten zijn bij Jacintha Saldanha’s familie, vrienden en collega’s in deze moeilijke tijd.”

Gebed zonder einde
Prins William heeft bij een liefdadigheidsevenement trouwens voor het eerst gereageerd op de zwangerschapsmisselijkheidsklachten van zijn vrouw, zo bericht The Telegraph. Volgens de kroonprins is er geen sprake van “ochtendmisselijkheid”, maar duurt die de hele dag. Kate zou nog een lange weg te gaan hebben, maar ze komt er wel doorheen; ook al heeft ze het idee dat het een gebed zonder einde is.”

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten