Amanda Bynes wil het ziekenhuis verlaten

Amanda Bynes gaat niet zonder gevecht ten onder. Haar advocaat wil dat ze zo snel mogelijk de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis, waar ze eerder deze week werd opgenomen, mag verlaten.

Amanda’s advocaat heeft de rechter volgens TMZ gevraagd om zijn cliënte vrij te laten. Diezelfde rechter besloot donderdag dat de geplaagde actrice nog twee weken in het ziekenhuis moet blijven. Bynes komt al een tijdje negatief in het nieuws. Ze zou de laatste paar weken verschillende keren met politie in aanraking zijn gekomen. Afgelopen maandag werd ze opgepakt nadat ze had geprobeerd om een brandje te stichten op de oprit van een huis.

Intussen drongen Amanda’s ouders in de rechtbank aan op een tijdelijke ondertoezichtstelling, maar die is voorlopig van de baan. In hun ogen is hun 27-jarige dochter niet in staat om voor zichzelf te zorgen. Ook zou ze een gevaar zijn voor zichzelf en voor anderen. De rechter wil echter eerst spreken met de agenten die ter plaatse waren, met Amanda’s artsen en met Amanda zelf, voor hij een definitieve keuze maakt over de ondertoezichtstelling.

(BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten