Angelina voert campagne tegen verkrachting

Angelina Jolie, Brad Pitt en enkele van hun kinderen zijn momenteel in Tokio voor de promotie van Brads film World War Z. Angelina sprak op een universiteit over haar eigen film In the Land of Blood and Honey. Ze wil dat mensen zich bewuster worden van seksueel geweld in oorlogsgebieden, het thema van haar film.

“Toen ik begon aan deze film, wilde ik alleen een verhaal vertellen en de overlevenden een stem geven. Nu sta ik hier niet alleen als regisseur maar ook om campagne te voeren”, zegt ze over haar film uit 2011. De film komt pas in augustus uit in Japan en speelt zich af in de jaren negentig tijdens de Bosnische oorlog.

“We moeten ervoor zorgen dat verkrachting niet langer wordt gebruikt als oorlogswapen, zoals dat in Bosnië gebeurde en nog steeds gebeurt tijdens oorlogen.”

Het acteurspaar heeft de kinderen Pax (9) en de vijfjarige tweeling Knox en Vivienne meegenomen op de trip naar Azië. Angelina droeg een zwarte jurk van Michael Kors en zag er stralend en gezond uit. Onlangs maakte ze bekend haar beide borsten te hebben laten amputeren om te voorkomen dat ze borstkanker krijgt.

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten