Belinda schrijft weer voor Rob

Belinda Meuldijk schrijft weer liedjes voor ex-man Rob de Nijs. Dat vertelt ze in een interview met Story. “Rob vroeg mij of ik voor hem een paar nieuwe liedjes wilde schrijven. En ik heb ja gezegd.”

Belinda durfde jarenlang geen teksten meer te schrijven na de breuk met Rob, voor wie ze honderden liedjes maakte. In maart dit jaar pakte ze haar pen weer op. Niet voor Rob, maar voor Job. Ze werkt samen met de 23-jarige acteur en zanger Job Bovelander. En nu is Rob ook weer aan de beurt.

“Eerlijk gezegd vind ik het fantastisch om weer met hem te gaan samenwerken. Mijn mooiste liedjes schreef ik voor Rob en ik hoop dat nu opnieuw te gaan doen”, vertelt Belinda het weekblad vanaf haar vakantieadres op Ibiza. Belinda schreef voor Rob onder meer Hou me vast, Alles wat ademt en Banger hart.

Rob en Belinda hebben twee zoons. De twee gingen in 2005 uit elkaar. Rob is intussen getrouwd met de veel jongere Henriƫtte, met wie hij een zoon heeft. Belinda heeft ook een jongere liefde aan de haak geslagen, Thierry. De laatste zou ervoor hebben gezorgd dat Rob en Belinda de strijdbijl hebben begraven. Na de scheiding waren er ruzies, maar dat is nu voorbij.

(BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten