Bierdouche voor Jeffrey Spalburg

Cabaretier en zanger Jeffrey Spalburg kreeg donderdagavond een bierdouche van zijn publiek in Enschede toen hij zijn megahit ‘Hengelo-o-o’ ten gehore bracht.

De Hengeloër werd onder begeleiding van politie teruggebracht naar zijn auto. Spalburg zong zijn nummer op de Oude Markt tijdens De Deure XXL. Een aantal bezoekers kon het niet waarderen dat er over Hengelo gezongen werd in Enschede en smeet daarom hun glazen over Spalburg leeg.

Jeffrey zelf kan het allemaal niet zoveel schelen, zo laat hij weten aan RTV Oost. “Het was een leuk optreden met enthousiaste mensen. Ik heb zelfs nog een grap gemaakt toen er met bier werd gegooid. Dat ze beter moesten richten, omdat ik dorst had. Maar helaas heb ik het niet kunnen vangen.”

De cabaretier voelde zich geen moment onveilig, ook al kreeg hij dan politiebegeleiding. “We zijn Tukkers onder elkaar. Presentator Willie Oosterhuis vroeg nog voor de grap ‘durf je nog wel?’ en hij zei ‘je kunt nu nog weg’. Dat was natuurlijk grappig bedoeld, maar dat heeft waarschijnlijk toch een aantal mensen aangespoord om te gaan gooien.”

(BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten