‘Brad en Angelina willen trouwen op een schip’

Brad en Angelina zouden elkaar het jawoord gaan geven op het water. Dat meldt de Britse krant The Sun. Het stel heeft geïnformeerd naar de mogelijkheden op het Schotse schip de Hebridean Princess, dat voorheen gebruikt werd door Koningin Elizabeth.

Brangelina had eerder nog plannen om in hun Franse kasteel te trouwen, maar zoontje Maddox bracht hen op andere ideeën. “Maddox kwam met het plan om op en schip te trouwen. Hij bedacht dit toen hij foto’s terugkeek van het gezin in  het Carnell Estate kasteel in Schotland”, weet een bron te vertellen. De Hebridean Princess ligt bij dit kasteel.

Volgens een bron hebben Brad en Angelina hier alle mogelijkheden voor een mooi huwelijksfeest. “Er kunnen vijftig vrienden en familieleden in deze ruimte en het is een traditionele en romantische plek.”

Het koppel zou niet de eerste bekendheid op het schip zijn. Elizabeth vierde er in 2006 haar tachtigste verjaardag en maakte er in 2010 gebruik van voor een vakantie met Prins Philip.

De baas van het schip houdt zijn lippen stijf op elkaar over de boekingen die de ‘rich & famous’ bij hem doen en laat dus ook niets los over een eventueel celebrity-huwelijk dat er binnenkort zou plaatsvinden.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten