Cara Delevingne kiest voor foute ex Kate

Cara Delevingne lijkt op alle vlakken in de voetsporen te willen treden van haar idool Kate Moss. Ze heeft de laatste tijd contact met Pete Doherty, de ex van Kate, weet The Sun. Vrienden en familie van het twintigjarige model zijn niet zo blij met de vriendschap.

Het model ontmoette de Babyshambles-zanger tijdens de Fashion Week in Parijs. Daar smeekte Pete om haar nummer. Uiteindelijk stemde Cara in met een date in Parijs. Nu maken de twee regelmatig muziek samen, waarbij Cara drumt en Pete zingt en gitaar speelt.

“Pete is helemaal weg van haar”, meldt een anonieme bron aan de Britse krant. “Hij ziet haar als een vervangster voor Kate, die hij nog altijd zijn grote liefde noemt. Cara en Pete hebben bijna elke dag contact. Zij vindt het geweldig als hij over Kate en rock ‘n’ roll praat, en om muziek met hem te maken.”

Heroïne

Volgens de bron kickt Cara, die zangeressen Rita Ora en Rihanna tot haar vrienden rekent, op omgaan met muzikanten. Intussen maken familie en vrienden zich zorgen. De moeder van het model, Pandora, was verslaafd aan heroïne, net als Pete. De omgeving van Cara is bang dat de invloed van de zanger niet goed is voor iemand uit een verslavingsgevoelige familie.

Eerder dit jaar leek het er al op dat Cara de verkeerde kant was opgegaan; ze werd gefotografeerd toen ze een klein pakje met witte poeder liet vallen. Haar werkgever H&M beloofde het incident te onderzoeken.

(Bron: ANP)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten