Catherine Zeta-Jones martelt haar man

Hoewel Catherine Zeta Jones al meer dan twintig jaar in het vak zit wordt de actrice nog altijd nerveus wanneer ze voor een grote groep mensen verschijnt. Sinds de genezing van haar man Michael Douglas heeft Zeta-Jones weer in een aantal films gespeeld. Maar ze wordt nog steeds zenuwachtig wanneer ze voor het eerst een nieuwe filmset opstapt, over een rode loper moet of een speech moet geven.

Op dat soort cruciale momenten richt de actrice zich af op haar vrienden en familie. ”Ik martel mijn man en iedereen om me heen met mijn zenuwen en angst. Wanneer ik dan het podium op ga, is de angst weg. Ik ben dan uitgeput”, vertelt ze aan The Telegraph.

Catherine is vanaf komende week in de bioscoop te zien in de comedy RED 2. De brunette speelt hierin de sexy dubbelagent Katja, een oude vlam van het personage dat vertolkt wordt door Bruce Willis.

”Ik ben dol op comedy. Ik wil er graag meer doen”, zegt Catherine over haar rol in RED 2. De twee lovebirds in de film hebben uiteraard ook een zoenscene. ”Ik heb nu Bruce Willis, Brad Pitt gekust, George Clooney en Antonio Banderas. Maar mijn man speelde recentelijk Liberace en mocht Matt Damon zoenen, dus hij begrijpt het wel.”

(BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten