Estelle heeft moeite met scheiding

“Ik heb het mij allemaal enorm aangetrokken,” onthult de blondine vandaag in Story. Sinds maandag is Estelle officieel gescheiden van Gullit. “Het is me niet in de koude kleren gaan zitten. Ik besef me dat ik erdoor heen moet, maar het is veel om te verwerken.”

Gisteren werd bekend dat de belastingdienst beslag heeft laten leggen op de panden van Ruud, inclusief het huis waar Estelle nu woont. Door het beslag kan de belastingdienst de woningen elk moment via de veiling verkopen. Ruud moet nog steeds aangifte doen over zijn inkomsten in 2010. Door de financiële afwikkeling van de scheiding heeft dit vertraging opgelopen. Ruud betreurt de stap van de belastingdienst maar kan er weinig aan doen.

Volgens de Story loopt ook de relatie met Badr Hari niet helemaal naar wens. Omdat Estelle en Badr gescheiden op vakantie zijn gegaan doen er geruchten de ronde dat de twee relatieproblemen hebben. Estelle vertelt daar over: “Natuurlijk is de relatie met Badr niet alleen maar een sprookje, maar ik ben gelukkig met hem.”

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten