Ex-stiefmoeder noemt Kardashians leugenaars

Ellen Kardashian verdedigt in officiƫle documenten haar huwelijk met de bekende raadsman Robert Kardashian, de vader van realityster Kim. De relatie zat anders in elkaar dan zijn dochter in haar show heeft beweerd, staat te lezen in de papieren die RadarOnline heeft bemachtigd.

Kim zou in een aflevering van Keeping Up With The Kardashians Ellen ‘mijn vaders vrouw voor een paar weken’ hebben genoemd. In de documenten staat dat Ellen en Robert op 27 juli 2003 trouwden en tot de dood van de advocaat, op 30 september 2003, getrouwd waren. Kim zou bij het sluiten van het huwelijk zijn geweest. “Kimberley wist dus dat de opmerking die ze maakte onjuist was”, valt er te lezen. “Kimberley zei het terwijl ze wist dat het Ellens geloofwaardigheid zou aantasten.”

Ellen beweert dat de kinderen van haar overleden echtgenoot goedkeuring gaven voor het huwelijk. “De Kardashian-kinderen waren actief betrokken bij het organiseren van de ceremonie en waren aanwezig bij de voltrekking. Kourtney, Kimberley en Khloe namen zelfs diamanten kettingen in ontvangst die Robert en Ellen voor hen hadden gekocht als aandenken aan de dag. Ze hebben nooit tegen de beslissing van hun vader om te trouwen met Ellen geprotesteerd tijdens de anderhalf jaar durende verlovingsperiode, ook niet toen ze wisten dat Robert aan een dodelijke ziekte leed.”

Ryan Seacrest

De ex-stiefmoeder is met de familie van haar man in een felle juridische strijd verwikkeld. Zaterdag werd bekend dat Ellen nu ook Ryan Seacrest, producent van Keeping Up With The Kardashians, wil vervolgen.

Robert Kardashian verkreeg wereldfaam omdat hij O.J. Simpson verdedigde in de rechtszaak na de moord op diens ex-vrouw en haar nieuwe vriend. Hij was getrouwd met Kris, de moeder van Kourtney, Kim, Khloe en Rob. Kris hertrouwde na de scheiding met Bruce Jenner, met wie ze dochters Kendall en Kylie kreeg. Robert trouwde zes weken voor zijn dood met Ellen, twee weken nadat hij de diagnose slokdarmkanker had gekregen.

(Bron: ANP)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten