‘Hamilton kan Scherzinger niet vergeten’

Formule 1-coureur Lewis Hamilton kan zijn voormalig liefje Nicole Scherzinger maar moeilijk uit zijn gedachtes krijgen. De Brit won de GP van Hongarije en dat kwam maar door één iemand, denkt Daily Mail op te tekenen uit de mond van Lewis. “Tijdens de race dacht ik aan iemand die heel speciaal voor mij is.”

De 28-jarige Lewis en zangeres Nicole gingen onlangs na vijf jaar uit elkaar omdat ze te weinig tijd voor elkaar zouden hebben. Tijdens de race kon de coureur de voormalig Pussycat Doll maar lastig uit zijn hoofd krijgen, maar dat hielp hem wel een memorabele race te rijden. “Ik draag de zege aan haar op. Het zijn de moeilijkste maanden in mijn leven geweest. Ik had gewoon echt niet verwacht dat ik dit zou bereiken na de afgelopen weken, die heel lastig voor me zijn geweest”, zegt Lewis.

Voor de voormalig wereldkampioen was het persoonlijk een hele bijzondere race. “Het was gewoon anders dan normaal. Het hele weekend ben ik met mijn gedachtes op een andere plek geweest. Daar zijn diverse redenen voor. Het voelt in ieder geval goed om te weten dat ik het nog kan”, sluit de Brit af.

(BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten