Joss Stone nog verbijsterd over moordcomplot

Joss Stone heeft medelijden met de twee mannen die haar in 2011 wilden ontvoeren en onthoofden. In een interview met Mail on Sunday laat de Britse soulzangeres zich voor het eerst uit over het lugubere moordcomplot van het tweetal dat inmiddels achter slot en grendel zit.

In het interview laat de 26-jarige ster weten dat ze nog steeds verbijsterd is dat de mannen van plan waren haar te beroven en te vermoorden met een samuraizwaard. ”Deels had ik medelijden met ze, en met hun moeders. Wat beweegt mensen die zoiets verschrikkelijks willen doen? Deze vraag bleef lang door mijn hoofd spoken. Hoe kom je op zo’n punt in je leven? Dat je zo slecht wordt en verward raakt dat dit het enige juiste lijkt?”

Ze vervolgt: ”Ik dacht aan hun moeders, hoe ze zich moeten voelen als iemand aan hun deur komt en zegt dat hun zoon geprobeerd heeft iemand te vermoorden. Ze moeten nog van hun zonen houden, dat lijkt mij het moeilijkst.” Joss Stone had de mannen nog graag willen vragen waarom ze het op haar gemunt hadden. ”Was het om een van mijn liedjes dat ze me wellicht haten? Of ging het om iets anders dat ik deed?”

Joss prijst zich gelukkig dat de ontvoeringsplannen net op tijd werden verijdeld door haar buren en de politie. Ze stond in het voorjaar oog in oog met de daders in de rechtbank. Die veroordeelde de handlanger Junior Bradshaw tot een celstraf van 18 jaar voor zijn aandeel. De hoofdverdachte Kevin Liverpool verdween eerder dit jaar al levenslang achter de tralies.

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten