‘Kanye West wil niet in realityshow’

Kanye West heeft helemaal geen zin om op de buis te zijn in de realityserie van zijn vriendin. “Kanye was in het begin wel te zien in de serie, maar dat was voordat ze echt iets hadden. Nu Kim zijn vriendin is, wil hij niks meer te maken hebben met de realityserie”, aldus een bron tegenover RadarOnline.

Kanye zou zelfs helemaal niet te zien willen zijn in het nieuwe seizoen van de serie. “Hij laat Kim niet eens tegen hem praten aan de telefoon als de camera’s draaien. Hij wil zijn privéleven behouden.” Maar hier houdt het niet op. De ingewijde vertelt ook dat Kanye wil dat Kim stopt met reality-tv. “Hij wil dat ze zich gaat focussen op haar modelijn en misschien op het opzetten van een acteercarrière.”

De insider laat ook weten dat het team van Kanye hem ook heeft geadviseerd om weg te blijven bij de opnames van Keeping Up With The Kardashians. Het zou namelijk slecht zijn voor zijn imago en zijn merk. In een interview met Ryan Seacrest zou Kim eerder deze week hebben gezegd dat Kanye een druk werkschema heeft, dus daarom niet altijd te zien is. Maar hij zou het volgens haar wel leuk vinden om de serie op de televisie te zien.

De rapper is momenteel veel in Parijs aan het werk. Volgens de website komt het de rapper wel goed uit dat hij niet bij Kim in de buurt is, zo hoeft hij ook niet voor de camera te verschijnen.

(BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten