Kim en Kanye kopen gouden toiletten

Kim Kardashian en Kanye West smijten met geld voor hun nieuwe landhuis in Bel Air. Zo hadden de supersterren ruim 580 miljoen euro over voor vier gouden toiletten, meldt The Sun.

De werkzaamheden aan het kolossale pand zijn in volle gang. De twee verblijven momenteel bij Kims moeder, Kris Jenner. Omdat inmiddels bekend is wanneer hun nieuwe stulpje opgeleverd wordt, zijn Kanye en Kim aan het winkelen geslagen. Daarbij letten ze duidelijk niet op een dubbeltje meer of minder.

Het stel zou ook een fortuin hebben neergeteld voor allerlei andere peperdure spulletjes. Het gaat bijvoorbeeld om zes ultraluxe bedden met een prijskaartje van meer dan 130.000 euro per stuk en bijna zes ton aan keukenapparatuur. Daarvoor krijgen de celebs onder meer een koelkast met Swarovski-kristallen.

In totaal zouden Kardashian en West, die ruim een maand terug hun eerste kindje mochten verwelkomen, veel meer geld uitgeven aan het interieur dan aan de villa zelf. “Ze verwachten er twee keer zo veel geld voor kwijt te zijn”, zegt een bron. “Het beveiligingsysteem alleen al kost meer dan een miljoen dollar.”

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten