‘Kim wil naar buiten’

Kim Kardashian heeft intussen lang genoeg binnen gezeten. Volgens NY Daily News is de realityster van plan om zich snel te laten zien na haar bevalling halverwege juni.

De brunette moet ook wel, want haar zusje Kylie geeft op 17 augustus haar 16e verjaardagsfeestje bij haar moeder thuis en daar verblijft Kim ook. Omdat ze niet alle aandacht wil opeisen op het feestje, is ze van plan om daarvoor al in het openbaar te verschijnen. “Ze wil graag naar het feestje van Kylie. Haar moeder Kris vindt ook dat de hele familie erbij moet zijn. Kim en Kris zijn nu aan het kijken hoe ze het beste te werk kunnen gaan”, aldus een bron.

Er bestaat een kans dat Kim haar opwachting zal maken in de talkshow van Kris. “Ze zullen het dan luchtig houden en wat kletsen over diĆ«ten en sporten. Er zal dan trouwens geen foto van baby North worden getoond”, weet de ingewijde zeker.

Huis
Volgens de insider vertrekt Kim binnenkort uit het huis van haar moeder, omdat haar eigen huis bijna af is. “Ze heeft heel veel zin om te verhuizen.” Kim en Kanye West hebben hun nieuwe huis in Bel Air grondig onder handen genomen. “Ze hebben de villa helemaal gestript en zijn toen opnieuw begonnen met alles opbouwen en inrichten.”

(BuzzE)

North werd op 15 juni geboren in Beverly Hills, 5 weken te vroeg.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten