Laatste Studio Sport met Toine van Peperstraten

Toine van Peperstraten heeft donderdagavond voor het laatst Studio Sport gepresenteerd, na een loopbaan van bijna 20 jaar bij het programma. Van Peperstraten (45) werkt vanaf volgende week voor betaalzender Eredivisie Live.

“Ik ben dankbaar voor de ontwikkelingen die ik als presentator heb mogen doormaken. Ik zal iedereen ontzettend gaan missen”, zei een zichtbaar ontroerde Van Peperstraten aan het einde van zijn laatste uitzending. Hij bedankte de collega’s en de kijkers.

Bij Eredivisie Live wordt Van Peperstraten de opvolger van Humberto Tan, die een dagelijkse talkshow bij RTL krijgt. De sportpresentator gaat samen met Jan Joost van Gangelen en Kees Jansma het presentatorenteam van Eredivisie Live vormen. Als eigenaar Fox een eigen open zender krijgt, zal Van Peperstraten ook daarvoor gaan werken. Eredivisie-directeur Alex Tielbeke noemde Van Peperstraten ‘een ervaren en sympathieke presentator met het juiste sporthart.’

De 45-jarige Van Peperstraten presenteerde voor de NOS ook het radioprogramma Langs de lijn. Zijn medepresentator Tom van ‘t Hek vertrok eerder dit jaar ook bij de NOS.

(BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten