Lady Gaga over haar cocaïnegebruik

Lady Gaga heeft nooit een geheim gemaakt van haar cocaïnegebruik. In een boek dat in augustus verschijnt doet Brendan Jay Sullivan, lange tijd een van de beste vrienden van de zangeres, hier nog eens een boekje over open.

In het boek Rivington Was Ours: Lady Gaga, The Lower East Side and the Prime of Our Lives, vertelt Brendan over zijn tijd met Gaga voordat ze bekend was. Hierin blijft het aandeel dat cocaïne in Gaga’s leven had niet onbesproken.

Gaga heeft Sullivan eens verteld dat ze veel coke gebruikte. “Meestal als ik mezelf klaarmaakte om uit te gaan”, zei ze. Veel van de vrienden die de ster in die tijd had snoepte ook graag van het witte poeder. “Ze bestelden zakken coke nadat ze geld van hun ouders hadden gekregen waarvan ze zogenaamd eten zouden kopen.”

De zangeres was volgens de schrijver van het boek afhankelijk van de drug. Ze heeft hem verschillende keren gevraagd om coke voor haar te regelen. “Ik stemde ermee in. Maar na een tijdje begon ik me zorgen te maken. Wat als het haar stem zou beschadigen?” Het lukte Sullivan verschillende keren om ervoor te zorgen dat Gaga op die momenten van de drugs af bleef.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten