‘Liam Gallagher uit huis gezet’

Liam Gallagher heeft het verpest bij zijn vrouw Nicole Appleton. De zangeres heeft haar man de deur gewezen nadat van de week bekend werd dat hij een kind verwekt heeft bij een Amerikaanse journaliste. Een vriend van het stel vertelt Daily Mail: “Ze heeft hem gezegd dat hij niet naar huis hoeft te komen, in ieder geval voor de komende weken. Ze is woedend.”

Gallagher heeft zelf nog niet gereageerd op het verhaal over zijn buitenechtelijke kind. Zijn manager doet het af als een ‘roddel’. Liam lijkt zich intussen niet zo druk te maken om de zaak. Hij werd donderdag in Ibiza gespot samen met een mysterieuze brunette terwijl hij flink wat drankjes achterover sloeg.

New York Post meldde eerder dat Liam het kind in een mail naar de vrouw, Liza Ghorbani, heeft erkend. De affaire tussen de twee zou vlak na de geboorte van het kleine meisje zijn opgehouden. De zanger probeerde om zijn naam uit de pers te houden. Daarvoor zou hij de vrouw hebben betaald.

Liam (40) is sinds 2008 getrouwd met de Canadese Nicole Appleton, voormalig zangeres van All Saints. Tijdens zijn eerdere huwelijk met Patsy Kensit verwekte hij ook een kind bij een minnares.

(BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten