Moeder belt Lindsay Lohan in dronken toestand

Het is Lindsay Lohan’s moeder niet gelukt om haar dochter te feliciteren met haar verjaardag. Dina belde haar dochter, die in een afkickkliniek verblijft, op 2 juli op, maar volgens medewerkers kwam ze over alsof ze dronken was. De medewerker verbood Dina daarom met haar dochter te spreken. Dat meldt TMZ.

Dina belde Lindsay op haar verjaardag. Een medewerker die haar aan de lijn kreeg viel het op dat de vrouw niet al te helder overkwam en besloot dat het beter was om geen gesprek tussen haar Lindsay plaats te laten vinden.

Lindsay hoeft tijdens haar verblijf in de kliniek niet meer te rekenen op opbeurende gesprekken van haar moeder. De kliniek heeft besloten dat het voor Lindsay’s behandeling beter is als ze Dina helemaal niet meer spreekt gedurende haar afkickproces.

Lindsay extreem veranderd
Of Lindsay Lohan haar moeder nog wil spreken als ze de kliniek verlaat is nog maar de vraag. Ze wil een aantal van haar vrienden dumpen omdat ze naar haar idee een slechte invloed op haar hebben. De actrice is bezig aan haar laatste weken in de afkickkliniek in Malibu en ze heeft daar besloten dat ze haar leven flink wil veranderen.

“Het is haar duidelijk wie ze nodig heeft in haar leven en wie niet”, vertelt een bron aan RadarOnline. “Ze heeft zich in lange tijd niet zo goed gevoeld”, laat een bron weten. “Haar houding is 180 graden gedraaid. Het is geweldig.”

Volgens de website mag LiLo op 31 juli de kliniek verlaten.

(BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten