Ouders willen curatele voor Amanda Bynes

De ouders van Amanda Bynes hebben woensdag bij de rechter een aanvraag ingediend om hun geplaagde dochter onder curatele te stellen. Rick en Lynn Bynes willen tijdelijk toezicht op Amandas welzijn en haar financiƫn nu de actrice onder psychiatrische observatie staat. Dat meldt RadarOnline.com.

De 27-jarige Amanda is volgens haar ouders niet in staat om voor zichzelf te zorgen en zou een gevaar zijn voor zichzelf en voor anderen. De afgelopen maanden probeerden haar vader en moeder al vaker actie te ondernemen, maar dat bleek onmogelijk.

De actrice werd maandagavond opgepakt door de politie nadat ze geprobeerd had om een vuurtje te stoken op de oprit van een woning van een oudere vrouw. Agenten besloten om haar naar een ziekenhuis te brengen waar ze sindsdien op een psychiatrische afdeling in de gaten wordt gehouden.

De ouders maken zich ook zorgen omdat hun dochter in contact zou zijn gekomen met Sam Lutfi, de voormalige manager van Britney Spears. Hij zou ook het vliegticket voor Amanda hebben betaald waardoor ze terug kon vliegen vanuit New York naar Los Angeles.

Volgens RadarOnline zal de rechter vrijdag tijdens een hoorzitting bepalen of het verzoek van de ouders wordt ingewilligd.

(BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten