RTL 5 maakt realityserie met Achterhoekers

RTL 5 komt dit najaar met het splinternieuwe realityprogramma ‘Het Wilde Oosten’, waarin negen Achterhoekse jongeren op vakantie gaan bij de boer in de omgeving. Voor hen geen Lloret, Chersonissos of andere party bestemming, maar lekker los gaan in de eigen streek. Het rustige platteland is dan ook niet langer veilig met deze totaal verschillende types. Ze denken dat alles kan en mag in het wilde oosten, dus dat belooft wat… Uiteraard worden al hun belevenissen gevolgd, waarbij het vrije zomerse gevoel vaak voor gekke stunts en onnadenkende acties zorgt.

‘Het Wilde Oosten’ geeft een uniek kijkje in de Achterhoekse subcultuur. De bewoners zijn trots op hun platteland en houden er een nuchtere, ongedwongen en open houding op na. Ze drinken graag en veel, houden van een feestje, werken hard en weten alles over elkaar. Hun karaktereigenschappen, manier van leven, denkwijze én opvallende uitspraken komen uitgebreid naar voren in het programma.

Een woordvoerder van RTL 5 vertelt aan Shownieuws dat het programma een andere vorm krijgt dan Oh Oh Cherso, en dus geen vervolg op dit succesprogramma is. De zender heeft al een groep jongens en meiden samengesteld die ze gaan volgen voor een nieuwe tv-serie.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten