Sonja Bakker trouwt op Ibiza

Sonja Bakker en Jan Reus geven elkaar vrijdag eindelijk het jawoord tijdens zonsondergang op het Spaanse eiland Ibiza. Het huwelijksfeest van de twee zal drie dagen duren.

De huwelijksgasten moeten heel wat outfits meenemen. Want voor twee van de drie dagen is er een verschillende dresscode. Op vrijdag, tijdens de ceremonie en het strandfeest, moet iedereen in het wit komen. De genodigden mogen van alles aantrekken, behalve een korte broek. Dat staat duidelijk in de uitnodiging.

Twee dagen later geeft het stel, dat zich dan officieel man en vrouw mag noemen, nog een themafeestje. De bedoeling is dat iedereen in een Flower Power-setje verschijnt. Daarnaast wijzen Jan en Sonja de genodigden ook nog op strandlakens, badkleding en spelletjes.

Cadeauwensen hebben de twee niet. Ze willen liever een bijdrage voor de Sonja Bakker Foundation.

De 38-jarige Sonja liet eerder al weten dat ze niet kon wachten tot de grote dag. “Het wordt echt fantastisch. Al onze dierbare vrienden en familieleden zullen erbij zijn”, vertelde ze. Ook Jan was duidelijk enthousiast. “We zijn vrijdag- en zondagnacht alleen. Daar heb ik veel zin in hoor, wordt wel spannend.”

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten