The Biggest Loser komt naar Nederland

De moeder der afvalprogramma’s komt naar Nederland. Vanaf 26 augustus is The Biggest Loser Holland dagelijks te zien bij SBS6.

Zestien deelnemers met overgewicht en allemaal hetzelfde doel: Afvallen. Dat is het uitgangspunt van The Biggest Loser Holland. De deelnemers worden van de buitenwereld afgezonderd en gaan de strijd aan met zichzelf en met elkaar over wie procentueel het meeste gewicht verliest.

Marlayne Sahupala gaat het programma presenteren. “Een prachtig programma om te presenteren” vindt ze. “Ik weet uit ervaring hoe het voelt om te zwaar te zijn en ik ken de uitdaging om af te vallen. Het wordt een pittige tijd voor de deelnemers. Het doel is natuurlijk om gezonder te worden en eindelijk weer dingen te kunnen doen waar je jarenlang alleen maar van kon dromen”.

The Biggest Loser is in ruim vijfentwintig landen al jaren een grote hit. In de Nederlandse versie van The Biggest Loser gaan zestien personen de strijd aan met elkaar en hun overtollige kilo’s. Dagelijks worden de deelnemers gevolgd in dit spel met zowel fysieke als mentale uitdagingen, met als einddoel een gezonder lichaam en een sterkere geest. De deelnemers worden begeleid door een team van professionals op weg naar een betere levensstijl.

The Biggest Loser Holland is vanaf 26 augustus iedere werkdag te zien bij SBS6.

Bekijk de reacties (0)