Waylon weer gelukkig na moeilijke periode

Waylon heeft een heftige periode achter de rug. Na een zoektocht naar zichzelf, weet de zanger dat hij gelukkig wordt van de simpele, huiselijke dingen in het leven.

Waylon zat niet lekker in zijn vel na de release van zijn tweede plaat in 2011. ”Ik had het gevoel dat mensen om me heen hun zakken wilden vullen en niets gaven om mijn muziek. Heel frustrerend”, legt de zanger uit aan het AD. Het afgelopen jaar ging Willem Bijkerk, zoals hij echt heet, dan ook op zoek naar zichzelf. ”Ik heb behoorlijk wat dingen overhoop gehaald. Ander management, een ander huis.”

Maar Waylon is niet de enige die het moeilijk heeft gehad. De periode was ook heftig voor zijn vriendin. ”Ik heb een overheersende agenda en een overheersend leven. dat betekent niet dat alles alleen om mij draait, maar er moet wel veel voor wijken. Dat is voor Annemijn soms lastig.”

Huiselijk

Gelukkig heeft de zoektocht resultaat gehad. Waylon is erachter gekomen dat hij behoefte heeft aan simpele dingen. ”Lekker gewoon in mijn huisje zijn met mijn vriendin, een muffin eten, daar geniet ik van.” Met het hele Bn’er-schap heeft de zanger dan ook niks. Waylon voelde ook absoluut niet de behoefte om te reageren op de roddel dat hij met Patricia Paay het bed zou hebben gedeeld. ”Wat een zinloze, nietszeggende roddel. Ik heb er smakelijk om gelachen. Mensen moeten maar geloven wat ze willen geloven.”

In de toekomst ziet Waylon zichzelf weer lekker muziek maken, samen met zijn Annemijn een boerderij betrekken en wellicht meedoen met het Eurovisie Songfestival. ”Maar dan op mijn manier. Ik ben net zo eigenwijs als Anouk, dus ik wil geen voorronde, geen talentenjacht, gewoon één liedje waar we het mee gaan doen.”

(BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten