Jan Roos (PowNews) geplet door blote billen

Jan Roos heeft met zijn PowNews-collega’s flink de spreekwoordelijke beest uitgehangen op het afscheidsfeest van het programma. Op een filmpje dat in het geniep is opgenomen is te zien hoe Roos omringd wordt door meerdere naakte dames. Op een bepaald moment wordt Roos zelfs min of meer geplet door de blote billen van een van de vrouwen. Nuja: het hoofd van de journalist wiebelt wat rood aangelopen en ongemakkelijk heen en weer tussen de getatoeëerde billen…

Zeden
Een dag voor de party knalde PowNews nog één laatste keer op de Nederlandse tv met de veelbesproken uitzending waarin geheime camera-beelden van Onno Hoes op date met een nieuwe toyboy getoond werden. In die uitzending liet Rutger Castricum zich nog kennen als zedenmeester die burgemeester Hoes vermanend toesprak om zijn niet bij het ambt passende seksuele moraal.

PowNews zelf vindt het – letterlijk – geen enkel probleem om zelf de naakte waarheid (al dan niet zedelijk) onder ogen te zien.

Zeven Zonden
Het ging trouwens op een ‘onschuldig fuifje’; een besloten feest voor zo’n 100 (oud)medewerkers. Het thema was “De Zeven Zonden” en de blote dames zouden de vriendinnen van een van de Powned-medewerksters zijn geweest, zegt Dominique Weesie. Het feestje was redelijk goedkoop. Er werd ongeveer 4.000 euro uitgegeven. Dat geld kwam uit de verenigingsgelden. Het gaat dus niet om belastinggeld dat voor de tv-programma’s van de brutale publieke omroep bedoeld is.

Grappen
In een serie tweets maakt Jan Roos smakelijk grappen met de zaak. Ook verwijst hij zelf gretig naar Onno Hoes.

Vunzig
Leen van Dijke, oud-fractievoorzitter van de ChristenUnie spreekt op Twitter schande van het feest.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten