2013 noemt Sylvie haar oorlogsjaar: “Ik ben mijn naïviteit toen kwijtgeraakt.”

Sylvie Meis is een stuk terughoudender geworden na haar scheiding van Rafael van der Vaart in 2013. Ze is toen haar naïviteit verloren, vertelt ze aan Linda de Mol in Linda’s zomerweek. Bijgestaan door vijf advocaten, zegt ze nu dan ook nee tegen alle interviewvragen en let ze heel erg op alles wat er uit haar mond komt.

Sylvie ervoer het stuklopen van haar huwelijk met Rafael van der Vaart in 2013 niet als falen. ”Het niet werken van een huwelijk kan iedereen overkomen. Maar wat ik wel als falen ervaar is hoe het erna in de media losgebarsten is en dat we dat hebben toegestaan als paar”, aldus de presentatrice. ”We hadden een mooi huwelijk en dat had een waardig einde verdiend. Wat het niet gekregen heeft.”

2013 noemt Sylvie haar oorlogsjaar. Haar huwelijk liep op de klippen, haar beste vriendin ging ervandoor met Rafael en haar nieuwe vriend klapte uit de school toen hun prille relatie over ging. ”Iedereen die van mij houdt, was er kapot van. Zoals ik zei, het was een mooi huwelijk, goede relatie en een onwaardig einde. Dat zal ik de rest van mijn leven niet vergeten. Ik ben mijn naïviteit toen kwijtgeraakt.”

Lijstje

Ook zegt ze nooit te hebben verwacht dat mannen zouden praten met de pers over een relatie. Ze heeft nu dan ook af en toe moeite om mannen te vertrouwen. Bovendien baalt ze ervan dat haar dates meteen worden aangemerkt als haar nieuwe liefde. ”Je bent aan het proberen, aan het daten en het lukt niet. Maar bij staan ze gelijk op het lijstje. En ik haat dat lijstje.”

De superslanke Meis kreeg ook van Linda te horen dat het eruit ziet alsof fit blijven haar zo makkelijk af gaat. ”Ik moet toegeven dat ik vijf, zes keer per week sport. Maar twee dagen per week eet ik wat ik wil.” Toch heeft de blondine nog haar onzekerheden: ”mijn Duits”, zegt ze gelijk. Ze is bang dat ze ooit een black-out krijgt tijdens een liveshow ”en dat ik dan in huilen uitbarst en dit niet meer wil doen. Maar dat is me gelukkig nog nooit overkomen.”

Om een blamage te voorkomen, heeft Sylvie ook twee coaches in dienst. Zij letten er op hoe Meis presenteert en wat ze kan verbeteren. ”Als je ophoudt beter te worden, houd je op te leren”, vindt de blondine. ”Ik vind het goed om kritiek te krijgen. Als je heel blase en arrogant wordt in wat je doet, kun je het ook weer kwijtraken.”

(BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten