Boer Zoekt Vrouw-boer Teus getrouwd

Boer Zoekt Vrouw-boer Teus getrouwd is afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt. En dat deden hij en Pam in de koeienstal!

Op de website van Boer Zoekt Vrouw vertelt hij: “Het was super. Pam wilde graag trouwen in de koeienstal, we hadden dat al een keer meegemaakt bij vrienden en dat vonden we leuk. We hebben het één en ander schoongespoten en versierd, maar verder hebben we niet veel aan de stal gedaan.”

Het liefst was Teus in een overall getrouwd, maar daar stak de bruid een stokje voor. “Eigenlijk wilde Teus in overalls trouwen, maar ik wilde een echte trouwjurk aan hoor!”

Het werd een kleine bruiloft. ”We wilden allebei een niet al te grote bruiloft, we hebben het gewoon thuis gedaan. De ceremonie vond plaats in de stal en zijn daarna met z’n allen gaan eten.”De oom van de boer heeft het stel in de echt verbonden. In oktober volgt er nog een groot feest.

Teus deed in 2004/2005 mee aan Boer Zoekt Vrouw. Het stel heeft samen een zoontje, Sam, van twee jaar.

De formule van Boer zoekt vrouw lijkt nog steeds niet uitgewerkt. Het voorstelrondje van de nieuwe boeren van het nieuwe seizoen trok zondagavond dik drie miljoen kijkers. Zie hier de boeren uit Boer zoekt vrouw internationaal van dit seizoen (zie video)!

 

Bekijk de reacties (0)