Boerin Bertie schrok enorm van alle aandacht na Boer zoekt vrouw

‘Erger dan Boer zoekt vrouw wordt het qua aandacht nooit’. Dat dacht boerin Bertie Steur toen ze ‘ja’ zei tegen deelname aan Expeditie Robinson, vertelt ze in het AD.

Bertie stond ‘eigenlijk niet zo te springen’ om weer op televisie te komen. De boerin, in 2014 de eerste lesbische deelneemster aan Boer zoekt vrouw, schrok van alle aandacht die het datingprogramma voor agrariërs haar opleverde. “Op een gegeven moment was elke scheet die ik liet interessant. Naar Expeditie Robinson kijken veel minder mensen, toch? Misschien ben ik wel ontzettend naïef nu.”

De boerin kon bovendien geen ‘nee’ zeggen. “Zoiets overkomt je maar één keer in je leven.” Ter voorbereiding op Expeditie Robinson, dat vanaf 8 september weer te zien is op RTL 5, keek ze twee seizoenen terug. “Het was op al die regen na precies wat ik ervan verwachtte. Ik kwam weinig verrassingen tegen.”

Veranderd is Bertie ook niet door de survivalstrijd op een onbewoond eiland. “Al ben ik wel rustiger. Van dat eiland werd ik heel ontspannen.”

(BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten