Bridget heeft nieuwe – 14 jaar jongere – vriend

We dachten dat Bridget smoorverliefd was op haar pup Zack. Maar Bridget heeft een nieuwe vriend en is helemaal smoor en hotel de botel verliefd. De 41-jarige presentatrice is gevallen voor de charmes van de 27-jarige Fabio, een Italiaanse ijsco-ondernemer uit Apeldoorn. “Het was liefde op het eerste gezicht!”, bekent Bridget tegenover Story. Ook op Instagram jubelt Bridget: “Zack kan ook niet van hem afblijven! #inlove #boyfriend #tostay #neverlethimgo”.

Bridget vertelt aan het Story: “Een jaar geleden kregen we via social media contact. Ik zag een leuke vent met een té schattig zoontje. Er was van beide kanten een klik. Fabio vroeg me om een keer een drankje met hem te gaan drinken. Dat heb ik lang afgehouden. Puur vanwege zijn leeftijd. Ik vond hem veel te jong. Maar als een echte Italiaan nam hij geen genoegen met ‘nee’.”

Het was meteen raak: het stel is inmiddels al zo’n twee maanden samen en Bridget is “stapelverliefd” op de “oprechte, lieve en stoere” Fabio. Hij “geeft geen snars” om Bridget’s bekendheid.

Bridget’s zoontje Mees weet nog niet dat het dikke mik is: “Ik vind het ook te gek dat hij een zoontje heeft. Mees heeft Fabio en zijn zoontje al ontmoet en ze kunnen het heel goed met elkaar vinden. Ik heb Mees nog niet verteld dat Fabio mijn nieuwe vriend is. Voor hem is Fabio (eigenaar van ijssalon Il Capo in Apeldoorn) gewoon een goede vriend bij wie we lekkere ijsjes kunnen eten. Maar het gaat zo goed dat we binnenkort met zijn viertjes, wij en de kids, op vakantie gaan.”

Het leeftijdsverschil is geen probleem en de afstand ook niet, zo zeggen de lovebirds aan Story: “Bridget is heel jong van geest en we zitten wat veel dingen betreft op één lijn”, aldus Fabio. En Bridget vult aan: ‘Fabio werkt in Apeldoorn en woont in Deventer, terwijl ik in Amsterdam woon. Maar daar vinden we wel iets op. Voorlopig genieten we enorm van elkaar en verheug ik me op onze vakantie.”

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten