Carice van Houten bevallen!

Carice van Houten is bevallen! De kleine knul heeft als naam Monte gekregen.

Guy Pearce, de vriend van Carice van Houten zet een lief bericht op Twitter dat gedeeld wordt door Carice.

Guy schrijft: “We hebben een lief klein pakketje gekregen. Hij vertelde ons dat z’n naam Monte Pearce is. We gaan hem maar houden, denken we. Iemand een placenta-smoothie?”

Carice heeft geen woorden voor het wondertje en reageert met een serie emoticons: ”Baby, emotionele achtbaan, wow, verliefd, ziekjes, poepluiers, proost, kuikentje, liefde.”

Het management van Carice zegt tegen Shownieuws dat ze vorige week al bevallen is. Pearce was aan haar zijde bij de bevalling.

Carice kondigde in maart aan dat ze in verwachting is. De 39-jarige actrice liet destijds echter in het midden wanneer de baby ter wereld zou komen.

Carice kent Guy van de set van Brimstone, de nieuwe film van Martin Koolhoven. Geruchten dat de actrice voor haar 48-jarige Australische tegenspeler was gevallen, doken in november voor het eerst op. Guy scheidde vorig jaar na een huwelijk van achttien jaar. Carice had tot vorig jaar zomer een relatie met Kees van Nieuwkerk, de zoon van presentator Matthijs van Nieuwkerk.

22 Weken geleden ging Carice al onderzoek doen… “Mijn eerste introductie in de wondere wereld van speendoekjes, aankleedhoezen en boxbumpers..”

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten