Deze Gossip Girl-actrice is zwanger

Dat Blake Lively (Serena) zwanger is van haar tweede kindje wisten we natuurlijk al. Maar er is ook een andere Gossip Girl-actrice in verwachting. De Franse actrice Clémence Poésy, die in de huid kroop van de vriendin van Chuck Bass, verwacht haar eerste kindje in oktober.

In Gossip Girl speelde Clémence de rol van Eva Coupeau (zie video), de Française die Chuck Bass redde nadat hij neergeschoten was in Praag omdat hij Blairs verlovingsring wilde beschermen. Maar je kent haar misschien eerder als Fleur Delacour uit de film Harry Potter en de Vuurbeker waarin ze als enige vrouwelijke kandidaat de zware proeven moest doorstaan.

De 33-jarige actrice kon haar zwangerschap tot nu toe geheimhouden, maar verscheen enkele dagen geleden op de rode loper van het Deauville Film Festival met een enórme babybuik. De actrice acteert in de nieuwe film Imperium aan de zijde van Daniel Radcliffe, die ze kent van haar Harry Potter-debuut. Clémence vertelde niet wie de vader van het kind is, maar de actrice zou uitgerekend zijn voor oktober.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten