Isa Hoes vond roem GTST-periode ‘eng’

Isa Hoes vond de roem die Goede tijden, slechte tijden haar opleverde ‘ingewikkeld’. Dat vertelde ze woensdagavond in Linda’s Zomerweek.

“Ik woonde toen in Brabant en daar vonden mensen het heel normaal om gewoon bij mij binnen te lopen. Dat vond ik heel eng”, zei Isa, die begin jaren negentig Myriam van der Pol speelde in de soap. “Ik zat regelmatig om 15.00 uur, als er kinderen uit school kwamen, boven op zolder. En om 15.30 uur dacht ik dan: nou, nu durf ik wel weer naar beneden.”

De bijzondere kapsels van Myriam leverden Isa letterlijk kopzorgen op. “De make-upartiest Ulli Ulrich vond dat een geestig idee, dat werd steeds extremer”, zei Isa over de bijzondere voorwerpen die in Myriams kapsels werden verwerkt. “Op een gegeven moment gingen fans dingen opsturen, dat was leuk.”

Omdat een draaidag voor GTST bestaat uit scènes voor meerdere afleveringen, werd er behoorlijk aan Isa’s haren getrokken. “We draaiden alles door elkaar, dus dan moest dat haar weer worden omgebouwd. Gingen we weer naar een andere scène, weer dat haar erin. Ik had wel haarpijn aan het eind van de dag.”

(BuzzE)

1993-01-01 12:00:00 Isa Hoes als Mirjam van der Pol in ' Goede tijden, slechte tijden' RTL 4

Isa Hoes als Mirjam van der Pol in ‘ Goede tijden, slechte tijden’ 

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten