Jerney Kaagmaan niet te spreken over kwaliteit nieuw seizoen Idols

Idols is sinds een paar weken terug op de buis en weer mateloos populair! Maar nieet iedereen enthousiast over het nieuwe seizoen.  “Het komt over als een low budget-programma”, zo vertelt het oud-jurylid in de Nieuwe Revu.

“De regie is ronduit slecht. Ze gaan gelijk van start zonder enige opbouw, waardoor je het publiek normaliter meeneemt.” Ook over de nieuwe juryleden is Kaagman niet enthousiast. “De jury bestaat nu uit bekende mensen, vroeger niet. Ze zitten hoog in de boom. Wij werkten professioneler.”

Jerney wordt niet warm van het vernieuwde Idols. “Het programma schiet zijn doel voorbij. Je kunt deelnemers wel door laten gaan naar de volgende ronde om hen daar te laten stranden – veel mensen vinden dat leuk – maar wij probeerden als jury altijd opbouwende kritiek te leveren.”

Ex-jurylid Edwin Jansen deelt de kritiek niet. “Ik vind het nieuwe Idols helemaal top.” Ook op juryleden Jamai, Martijn Krabbé, Eva Simons en dj Ronald Molendijk heeft hij niets aan te merken. De talentenjacht is sinds eind maart weer te zien bij RTL. De eerste uitzending trok 1,5 miljoen kijkers.

Jerney was van 2002 tot 2008 te zien als jurylid van Idols.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten