Jurylid Sharon Doorson: wees een teamspeler en ga niet bitchy doen

Sharon Doorson is ervaringsdeskundige als het gaat om tv-talentenjachten. De 29-jarige zangeres deed mee aan Popstars The Rivals en The Voice of Holland. Deze ervaring neemt ze mee als jurylid in The Next Boy/Girl Band.

Doorson gaat in het programma met producer John Ewbank en actrice Pip Pellens op zoek naar talenten voor een nieuwe meidengroep. “Bij die talentenjachten realiseerde ik me altijd dat ik moest stralen als ik eenmaal op het podium stond”, zegt de zangeres in het AD.

Dat het in een band niet alleen om jou gaat, weet Sharon ook uit eigen ervaring. Na Popstars The Rivals vormde ze met onder anderen Eva Simons de meidengroep Raffish. “Je moet samen constant voor ogen hebben waar je over vijf jaar wilt staan en daar met zijn allen aan bouwen. Je kunt niet in één keer superster zijn. Het beste advies dat ik de meiden kan geven: wees een teamspeler en ga niet bitchy doen. Je moet niet te veel met jezelf bezig zijn.”

Naast het team van Sharon gaat collega-zanger Nick Schilder met platenbaas Tony van de Berkt en zangcoach Babette Labij op zoek naar talenten om een boyband te vormen.

Vanaf vanavond om 20:30 uur is The Next Boy/Girl Band elke vrijdagavond te zien op SBS6.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten