Rob en Blac Chyna onthullen geslacht baby

Rob Kardashian en Blac Chyna krijgen een meisje. Dat werd zondagavond bekend tijdens de eerste aflevering van hun eigen realityserie Rob & Chyna, waarvan E! News een fragment online heeft gedeeld.

Rob, de enige broer van Kim, Khlo√© en Kourtney Kardashian, liet eerder weten heel graag een jongetje te willen om de familienaam te kunnen doorgeven. Hij herhaalde zijn wens bij de dokter die de echo uitvoerde. “Ik ben erg nerveus”, zei hij.

Uiteindelijk was hij toch wel blij. “Het is een emotioneel moment. Dat ik een jongen wil heeft met mijn vader te maken, maar ik weet zeker dat ik dezelfde relatie met mijn dochter zal hebben als ik met mijn vader had”, legt Rob uit. Zijn vader, de advocaat Robert Kardashian, overleed in 2003.

“Ik ben gewoon blij dat de baby gezond is en ik ga dolgelukkig zijn met een meisje”, zei Rob tot slot, nadat de dokter liet weten een goede hartslag te horen. Tijdens een chat met fans op Facebook vorige maand lieten Rob en Chyna al weten waarschijnlijk te breken met de familietraditie meisjes een naam met en K te geven.

(BuzzE/Redactie)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten