Temptation Louise doet pikante onthullingen in boek

Voor deelneemster Louise Coffyn was Temptation Island niet het avontuur waarop ze had gehoopt. Ze ging de ultieme relatietest met haar vriend Marvin, maar werd meerdere malen keihard bedrogen. Het sappige avontuur bracht de brunette op genoeg ideeën voor haar eerste roman Waar het hart vol van is…

Het boek gaat niet letterlijk over Louise en de show, maar de gebeurtenissen in het boek komen wel héél erg overeen met haar Temptation-avontuur. Het verhaal speelt zich af door de ogen van Lilly, die samen met haar vriend Gabriël in een televisieprogramma precies dezelfde uitdaging aangaat. De twee lijken de relatietest niet te overleven, aangezien Gabriël voor de charmes van een andere dame valt. Lilly’s wereld stort pas echt in als er ook nog eens pikante privéfilmpjes tijdens de uitzending opduiken.

Louise laat in Het Laatste Nieuws weten dat we geen hoge literatuur moeten verwachten. ”Ik hoop gewoon dat mensen geïnteresseerd zijn in mijn verhaal. Ik ga nog niet teveel prijsgegeven, daarvoor moet je het boek lezen.” En met die uitspraak lijkt het er op dat er spannende onthullingen boven water zullen komen als het boek 10 oktober in de schappen ligt!

louise3

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten