Tim Douwsma ziet droom in vervulling gaan

Tim Douwsma ziet vrijdagavond weer een droom in vervulling gaan: het presenteren van een groot avondprogramma. “Dit had ik nooit zien aankomen”, zegt de zanger, presentator, acteur en musicalster, die met Nicolette van Dam The Next Boy/Girl Band aan elkaar praat, in De Telegraaf.

“Het is ongelooflijk dat ik nu op mijn 28e al zo’n grote show mag doen. Dit had ik nooit durven te hopen.” Voor de presentatie van The Next Boy/Girl Band werd Tim benaderd door John de Mol, die onder de indruk was van Tims werk bij AVROTROS. “Hij vertelde: ik denk dat jij me maar eens moet bellen.”

Tim heeft ‘veel moeten doen én laten om te komen waar ik nu ben’. “Zo was de overstap van Friesland naar Amsterdam voor mij heel groot. Nooit vergeet ik het moment dat ik op Amsterdam CS stond omdat ik naar een afspraak moest in Hilversum. Ik wilde een treinkaartje kopen, maar ik had geen geld meer.”

‘Vrij wanhopig’ belde Tim zijn vader. “Ik wil zo graag mijn droom najagen, maar ik kan geeneens een kaartje betalen”, zei hij. Tim, die uiteindelijk een lift regelde via zijn platenmaatschappij, denkt nog vaak terug aan dat moment. “En mijn vader herinnert me er ook aan.”

(BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten