Zwangere Teen Mom Chelsea onder vuur om deze foto

Teen Mom 2-ster Chelsea Houska verwacht samen met haar grote liefde Cole DeBoer hun eerste kindje. Op social media houdt ze haar fans maar wat graag op de hoogte van haar drukke leven en zwangerschapsavonturen, maar deze foto had ze volgens haar volgers beter niet kunnen posten…

Op het kiekje dat ze op Instagram plaatst staat de zwangere Chelsea in de sportschool met een halterstang met zwaar uitziende gewichten in haar handen. “Ik doe het rustig aan in de sportschool, maar ik wil ook een fitte moeder blijven. Gelukkig heeft mijn dokter toestemming gegeven”, schrijft Chelsea onder de foto op Instagram.

Toch krijgt Chelsea felle kritiek op haar actie. “Dit is onverantwoordelijk. Ik zeg niet dat je niet kan sporten als je zwanger bent, maar gewichten tillen is geen veilige oefening”, “Niet slim wanneer je een kindje verwacht” en ”Persoonlijk zou ik het niet riskeren met de gewichten, teveel problemen”  zijn enkele reacties. 

Ook krijgt de Teen Mom lieve reacties van haar fans. ”Je bent geweldig”, ”Trek je niks aan van die negativiteit” en ”Je hebt een prachtige babybump. Doe rustig aan!” zijn ook enkele reacties onder het kiekje.

Chelsea moet nog even wachten tot ze het kleintje in haar armen kan sluiten, ze is pas in februari 2017 uitgerekend.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten