Er wordt nu al roet in het eten gegooid bij het pas getrouwde stelletje Barbie en Michael. Barbie’s echtgenoot moet namelijk een fikse werkstraf uitvoeren. Zo bevestigt Barbie’s manager aan Shownieuws.

In april van vorig jaar deed de politie een inval bij een hennepkwekerij in een woning en daar troffen ze Barbie en Michael aan. Volgens de Haagse tortelduifjes waren ze daar per ongeluk terechtgekomen omdat ze een vriend wilden ophalen, maar dat ging er bij de politie niet in.

Barbie’s zaak werd geseponeerd, omdat de politie vaststelde dat zij er niets mee te maken had. Voor Michael liep het niet zo goed af: hij werd veroordeeld tot een werkstraf van in totaal 140 uur. Daarvan is 120 uur voor het medeplegen van het bereiden, bewerken en in bezit hebben van iets meer dan 3 kilo hennep.

De resterende 20 uur kreeg hij voor het in bezit hebben van een (imitatie)vuurwapen. “Zijn zoontje had een speelgoedpistooltje in de auto liggen. Voor een kind is dit regulier speelgoed, maar niet voor volwassenen. Michael wist niet dat zijn kind dit in de auto had achtergelaten,” aldus de manager. (BuzzE/Redactie)

Vanavond meer in Shownieuws!