DE FOTO’S: “Geen grap!! Sam ik hou van je”

“Het was toch geen grap!! Sam ik hou van je”, aldus Rolf Tangel. En dat is lief natuurlijk, maar ook explosief, want hij zet het bij een serie smoorverliefde, romantische kiekjes waarop hij te zien is met Samantha, beter bekend als Barbie, getrouwd met – zoals we allemaal weten – Michael. En daar blijft het niet bij…

Rolf zet namelijk niet alleen een kwartet foto’s online. De relatiestatus van de 36-jarige pornoster is woensdag ook veranderd: ‘Rolf heeft een relatie met Samantha de Jong’, zo valt te zien op Facebook. En daar zit (ditmaal) geen geintje in, zo zet Rolf expliciet bij het setje foto’s…

Trouwen en kinderen
Shownieuws spreekt Samantha en Rolf woensdagavond. De twee doen uit de doeken dat het ditmaal “serieus” is. De relatie is zelfs zo echt dat ze willen trouwen en kinderen krijgen samen.

Furieus
Samantha’s man Michael reageerde begin april furieus op de eerste berichten over de (destijds nog vermeende) relatie.

Eerder werden de twee ook al aan elkaar gelinkt, maar dat deed Barbie toen af als een geintje dat uit de hand gelopen zou zijn. Rolf had echter al een tattoo genomen van de afdruk van haar lippen. En hij was dan ook teleurgesteld dat Samantha de relatie een grap noemde.

Slippertje
Samantha kwam naar eigen zeggen op het idee voor de grap omdat haar man Michael slippertjes zou hebben begaan. Als reactie veranderde ze haar status op Facebook toen naar ‘in een relatie met Rolf Tangel’.

Zwaar weer
Het huwelijk tussen Michael en Samantha bevindt zich al een tijdje in zwaar weer. Michael zit momenteel in Spanje om zich daar op zijn feestcafé te richten.

(Redactie/BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten