Sylvie Meis heeft magische, sjieke klus bij de kladden

Sylvie Meis heeft een magische en sjieke klus in de Duitse stad Dresden bij de kladden. De beauty gaat het Semperopernball presenteren; het grote dansspektakel dat voor de dertiende keer plaatsvindt en dit jaar als motto heeft: “Magisch Dresden – Het Bal brengt Geluk”.

Media in Dresden belden dat Sylvie samen met Guido Maria Kretschmer de presentatie op zich neemt. Het bal vindt op 26 januari plaats. En het getal dertien moet geluk brengen voor iedereen, te beginnen bij de stad Dresden. Het grote bal geldt als een van de sjiekste culturele gelegenheden in de grote Duitse stad.

Sylvie was in eerste instantie compleet overrompeld door de uitnodiging: “‘Echt? Hebben ze mij gevraagd?’, was mijn eerste reactie. Toen het kwartje viel, was de jubel des te groter!” Sylvie is dankbaar: “Veelzijdigheid kenmerkt mijn carrière en ik ben blij met alle kansen die ik krijg. Ik ben dan ook erg verheugd dat ik de presentatie van het dertiende Semperopernball op me mag nemen.”

Mede-presentator Kretschmer en Sylvie hebben ook in Berlijn als samen gepresenteerd; daar leidden ze het Rosenball. En La Meis heeft zich al laten ontvallen graag een jurk van de mode-ontwerper te willen dragen.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten