Volkszanger Jan Leliveld (61) uitbehandeld

Volkszanger Jan Leliveld (61) deelt vreselijk nieuws met zijn fans. Jan zegt: “Na enkele weken van heel veel pijn, heb ik 2 weken geleden te horen gekregen dat ik kanker heb met uitzaaiingen op meerdere plekken. Zojuist hebben wij wederom slecht nieuws ontvangen van de oncoloog. De uitzaaiingen zijn gegroeid op het skelet en de primaire bron van de kanker is niet gevonden.”

Helaas zal behandeling niet meer baten. Leliveld: “Ik voel me elke dag steeds zwakker worden. Chemotherapie heeft helaas geen zin meer, dus de behandeling voor de komende periode is puur gericht op pijnbestrijding.”

Jan laat ook weten dat zijn Facebook-fanpage “binnenkort” wordt opgeheven. De pagina stroomt vol met steunbetuigingen van Jan’s fans.

In de bloemen
Jan Leliveld combineert zingen lang met zijn eigen bedrijf. Hij im- en exporteert bloemenboeketten en zijn zaak wordt één van de grootsten van het land. In 2008 doet Leliveld het bedrijf van de hand en geeft hij de hoogste prioriteit aan de muziek. Jan’s debuut album ‘Dit is mijn leven’ levert een aantal Top 10-hits op en staat 28 weken in de album Top 100.

Leliveld is sinds 2010 ambassadeur van de Stichting Opkikker, waarvoor hij ook de speciale single ‘Lentekriebels’ opneemt. De echte doorbraak voor de zanger komt met ‘Marianne’, waarmee hij maar liefst 200.000 plays op YouTube scoort. Het succes van de single brengt Leliveld op de Mega Piratenfestijnen. Van Jan Leliveld komt in 2011 nog een album uit: ‘Een voor Een’. De volkszanger was een regelmatige gast in programma’s als Sterrenparade en TROS Muziekfeest op het plein.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten