MAAK KANS: Privé-optreden Frank van Etten!

Frank van Etten is vooral bekend om zijn levensliedjes als ‘Jij bent niet meer die man van toen’ en ‘Hoe zal het zijn?’ en ‘Als een engel op mijn pad’. De eeuwige roem had hij door de klassieker ‘Leef als een zigeuner’. 2017 wordt een geweldig jaar voor Frank van Etten. Hij begint knallend met zijn nieuwe single ‘Ik sta in lichterlaaie.’ In het voorjaar komt een nieuw album met prachtige nieuwe levensliederen maar ook ‘Ik wil met je dansen’ en ‘Ik sta in lichterlaaie’.

Frank laat meer en meer zien en horen, dat hij elke dansvloer in alle kroegen, zalen en feesttenten in vuur en vlam kan zetten.

Maak kans
Samen met Frank van Etten het nieuwe jaar helemaal fantastisch beginnen? Dat kan! En hoe! Want Shownieuws geeft twintig gesigneerde singles weg van ‘Ik sta in lichterlaaie’. En het allermooiste is… Op 1 van die singles zal een telefoonnummer staan. Daarmee kun je het management van Frank bellen voor een afspraak. Want die ene gelukkige winnaar krijgt namelijk een privé-optreden, met “alle toeters en bellen”.
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten